Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2012 05:00

Медсестра й шахтар виграли 12 мільйонів гривень

Автор: фото: Наталія Чубенко
  Мільйонери Микола та Людмила з Луганської області кажуть, що поділяться виграним джек-потом із родичами
Мільйонери Микола та Людмила з Луганської області кажуть, що поділяться виграним джек-потом із родичами

Подружжя Людмила й Микола з міста Лисичанськ на Луганщині 3 червня виграли в державну лотерею "Лото-Забава" 12 млн грн.

— За предыдущий тираж мы выиграли 71 гривну. На них купили пять билетов. В воскресенье смотрели розыгрыш. Он был каким-то коротким, не все билеты успели проверить. Тут ведущий Анатолий говорит: "Стоп игра", — как-то невнятно. А потом уже весело повторяет, что победитель-миллионер из Луганской области. Мы начали проверять. Этими миллионерами оказались мы, — каже Микола. Свого прізвища пара не говорить, бояться розголосу. Чоловік — колишній шахтар, зараз на пенсії, його дружина — медсестра. Подружжя грає в лотереї сім років, п'ять із них регулярно, щонеділі. Микола каже, завжди знав, що виграє джек-пот.

— На Пасху збиралися з друзями за столом, вони сміялися: "Що, досі граєш?". Я їм відповів, що ще обов'язково візьму джек-пот, — каже Микола. Людмила додає, що теж була впевнена, що вони колись виграють. Перед початком розіграшу, о восьмій ранку, відчувала велике хвилювання.

— Ми одразу сказали, що це не тільки наш виграш, а усієї нашої сім'ї. Перш за все купимо доньці квартиру. Вона зараз окремо живе від нас. Помешкання винаймає. Є куди витратити такі гроші, плани будуватимемо по ходу виплат. Це така сума, що до неї потрібно звикнути, — говорить Людмила. Перший про виграш дізнався її брат.

— Питаю в брата: в тебе є фінансові проблеми? Він відповідає: "В смислі, не зрозумів?". Кажу: "Ну, тепер у тебе немає фінансових проблем. Ми виграли джек-пот". Потім сказали батькам. Найбільше емоцій було у доньки, — каже Людмила.

Луганчанам поки що не виплачували виграш. Усі гроші повністю віддадуть за півтора року. За законом вони мають виплатити із загальної суми 17% податку.

— Навіть психологи не рекомендують віддавати всю суму великих виплат одразу. Люди мають осмислити виграш. Ще один наш мільйонер у жовтні 2011 року 10 днів обдумував факт виграшу, а потім відгукнувся на наші розшуки. А 12 мільйонів — це ж рекордний джек-пот, — розповідає Євген Власенко, генеральний директор оператора держлотерей компанії "МСЛ".

Джек-пот у 12 млн встановили 1 січня 2012 року, за інформацією прес-служби МСЛ. Він протримався п'ять місяців. За цей час мільйонерами стали 23 гравці. У той день, коли на "Лото-Забаві" мешканці Лисичанська зірвали джек-пот, рівнянка виграла 5 млн.

За всю історію існування державних лотерей МСЛ 126 осіб виграли мільйон і більше.

Зараз ви читаєте новину «Медсестра й шахтар виграли 12 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути