вівторок, 21 лютого 2017 06:10

Максим Паперник знімав комедію про Віктора Януковича і Юлію Тимошенко

Автор: УНІАН
  Максим Паперник створював відеокліпи для Ірини Білик, Софії Ротару, Наталії Могилевської, Олександра Пономарьова. Помер від раку
Максим Паперник створював відеокліпи для Ірини Білик, Софії Ротару, Наталії Могилевської, Олександра Пономарьова. Помер від раку

На 48-му році життя помер режисер, кліпмейкер Максим Паперник. Мав онкологічне захворювання.

— Робили з Максимом шоу "Народна зірка". Він завжди носив чорний светр. Дуже подобався, тому купив аж три однакових, — згадує колегу режисер Ніна Пономарьова, 35 років.

Максим Паперник народився у Києві. Закінчив театральний та кінофакультети Київського університету театрального мистецтва імені Карпенка-Карого. З 1997-го був одним із найуспішніших кліпмейкерів України. Знімав відео для Ірини Білик, Софії Ротару, Наталії Могилевської, Олександра Пономарьова, Андрія Данилка.

— 17 років тому Максим Паперник став режисером мого першого відеокліпу на пісню "Лід". Зйомки проходили у морозильній камері при мінус 20. На той час не було комп'ютерних спецефектів. Добряче помучив усю знімальну команду, але результат був феноменальний, — розповідає співачка Катерина Бужинська, 37 років.

Із 2003 року Максим Паперник знімав художні фільми. Серед найвідоміших його робіт — новорічні мюзикли "Снігова королева", "За двома зайцями", "Дванадцять стільців", музично-розважальне шоу "Народна зірка".

Навесні 2009-го серіал Паперника "Недоторканні" не показали на телебаченні. В картині було багато сатири на Віктора Януковича, Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко та інших українських політиків.

Зараз ви читаєте новину «Максим Паперник знімав комедію про Віктора Януковича і Юлію Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути