вівторок, 03 жовтня 2017 06:35

Максим Кривиденко врятувався з полону ФСБ
6

Костянтин СЕРГІЄНКО
Роман ДОВГИЙ
Максим КРИВИДЕНКО
Ігор ”Сокіл” ТЕЛЮК
Сергій ”Матрос” Альмужний

Публікуємо поіменний список полеглих у вересні захисників України. Нам відомо про смерть 23 воїнів. Шестеро — бойові втрати. Інформація про декого неповна.

Наймолодшим із загиблих було 23, найстаршому — 54 роки. Двох бійців Україна втратила 6 вересня — найбільше за добу. 10 вересня було найбільше обстрілів — 51. Того дня обійшлося без поранень, за даними прес-штабу АТО. Найбільше бійців постраждали 8 вересня — п'ятеро за добу.

6 вересня

Костянтин СЕРГІЄНКО, 39 років, із міста Шостка на Сумщині загинув під час обстрілу позицій. Старший солдат 13-го батальйону "Чернігів-1" 58-ї бригади Збройних сил України. Залишилися батьки, брат, дружина й син.

Олег "Єгер" ДИНЬКА, 42 роки, із села Григорівка Запо­різької області підірвався на розтяжці неподалік Донецька. Служив у 1-й штурмовій роті ДУК "Правий сектор". Залишилися дружина і мати.

7 вересня

Ігор "Сокіл" ТЕЛЮК, 37 років, із селища Клавдієво-Тарасове Бородянського району Київської області загинув від кулі снайпера у промзоні Авдіївки на Донеччині. Солдат, кулеметник у 72-й бригаді ЗСУ. Залишилися мати, брат, сестра, дружина й донька.

9 вересня

Максим КРИВИДЕНКО, 23 роки, із селища Сарата на Одещині загинув під час мінометного обстрілу селища Красногорівка на Донеччині. Старший солдат, снайпер 18-го батальйону "Одеса" 28-ї бригади ЗСУ. У березні 2014-го був у полоні ФСБ у Криму. Туди їздив для допомоги українським військовим і проукраїнським жителям півострова. Залишилися батьки, брат і три сестри. Одна з них та Максим були двійнятами.

14 вересня

Сергій "Матрос" Альмужний, 30 років, із села Красилівка Ставищенського району на Київщині загинув від кулі снайпера на позиції шахти "Бутівка" у Донецькій області. Старший солдат, командир відділення розвідувального взводу у 72-й бригаді ЗСУ. Залишилися мати, дві сестри, брат, дружина та 10-місячна донька.

23 вересня

Роман ДОВГИЙ, 26 років, із міста Первомайськ Миколаївської області загинув від кульового поранення поблизу села Новоолександрівка Попаснянського району на Луганщині. Старший солдат 108-го батальйону 10-ї бригади. Залишилися батьки та молодший брат.

Зараз ви читаєте новину «Максим Кривиденко врятувався з полону ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути