вівторок, 16 серпня 2011 06:30

Левиця, в клітці з якою живе запорізький художник, привела двох левенят
5

Фото: фото: REUTERS

Левиця Катя, в клітці з якою живе запорізький художник Олександр Пилишенко, 11 липня народила двох левенят — "хлопчика" та "дівчинку". Дозволяє митцеві брати їх у руки.  Це сталося в міні-зоопарку в Запорізькій області.

Чоловік 2 серпня розпочав акцію "Людина та лев". Планує пробути у клітці з хижаком 35 днів. Хоче потрапити до Книги рекордів України й зібрати кошти на власний звіринець.

— Родила Катька сама, це вже її треті роди. Олександр спостерігав збоку, так сказати, підтримував морально. Дітки почуваються добре, уже повідкривали очі. Левиця дозволяє Саші брати їх у руки, —  розповідає у понеділок голова проекту Анна Радченко. Каже, левенятко-"хлопчик" подібне до батька Самсона. Його залишать у зоопарку. Кличок звірятам іще не дібрали.

Олександр Пилишенко намалював шість картин. Зобразив мешканців звіринця — левів, ведмедя, рись. На одному полотні є й "автограф" левиці Каті. Вона кігтем прорізала полотно на 3 см. Усі роботи планують виставити на онлайн-аукціоні.

Зараз ви читаєте новину «Левиця, в клітці з якою живе запорізький художник, привела двох левенят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути