четвер, 24 травня 2012 00:45

Квитки на Євро продають утричі дорожче

В Україні активізувалися перекупники квитків на матчі Євро-2012. В інтернеті можна знайти оголошення про продаж перепусток на будь-який матч. Коштують вони втричі дорожче за номінальну вартість.

— Это первое спортивное событие такого масштаба в нашей стране и, вполне возможно, последнее. Желающие попасть на матчи готовы заплатить большие деньги за такие незабываемые впечатления, — говорить телефоном перекупник Юрій. Він придбав 16 квитків. — Заявок на лотерею УЄФА надіслав близько 30. Писав від імені друзів, родичів. Їм, чесно сказав, для чого беру їхні імена, ніхто не був проти. Щоб не вичислили, звідки пишу, користувався зашифрованою інтернет-адресою.

За квиток другої категорії на гру збірної України зі Швецією просять 2,4 тис. грн, а купували за 700. На фінал перепустку другої категорії вартістю 3,3 тис. грн продають за 10 тис. Ближче до початку турніру ціна зросте ще на 30-70% незалежно від статусу матчу, розповідає телефоном перекупник Ігор.

— Щоб купити білет, треба домовитися про зустріч. Квитки іменні, але це не проблема. Коли на стадіон іде 70 тисяч народу, то всіх не перевіриш. Головне пройти через турнікет.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на Євро продають утричі дорожче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути