пʼятниця, 28 грудня 2007 07:11

Комедію з Шустером покажуть у суботу

Минулої п"ятниці у столичному кінотеатрі "Одеса" відбувся допрем"єрний показ комедії "Сім днів до весілля" . Її зняв 43-річний режисер Сергій Лисенко.

Кілька глядачів покинули залу за 10 хв. після початку. Ті, що залишилися, протягом перегляду сміялися, а наприкінці аплодували та вигукували "браво".

— На жаль, до нас не змогли приєднатися продюсер фільму Єгор Бенкендорф, виконавець головної ролі Володимир Горянський, Савік Шустер, який зіграв епізодичну роль адвоката, та Олександр Пономарьов, який написав музику до фінальної пісні, — виправдовується перед публікою Сергій Лисенко. — У Шустера прямий ефір, у Горянського спектакль, у Пономарьова концерт.

Головна героїня фільму Катерина, яку зіграла російська акторка Ольга Чурсіна, та Валера, герой Сергія Чіркова, збираються одружуватися. До їхнього весілля залишається сім днів. І тут наречена отримує у спадок $10 млн від дідуся з Канади. Батько дівчини, герой Володимира Горянського, фермер-невдаха, який вирощує страусів, має свої плани на доньчині гроші.

— А це фільм? — перепитує ведучий каналу "Інтер" Олексій Дівєєв-Церковний. — Мені здалося, що це кіноспектакль, а не повноцінне кіно. Я хотів піти після другої хвилини перегляду. Та з поваги до друзів, які його знімали, вирішив залишитися. Я не побачив у ньому нічого смішного та цікавого. Це такий собі набір сценок, до того ж не дуже дотепних та якісних.

Прем"єра стрічки відбудеться на телеканалі "Інтер" 29 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Комедію з Шустером покажуть у суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути