пʼятниця, 31 серпня 2007 07:10

Каті Сабіровій можуть ампутувати ногу

За життя 5-річної Каті Сабірової з Сімферополя борються лікарі Республіканської клінічної лікарні в Криму. Минулої неділі дівчинку ціною власного життя врятував з-під поїзда 57-річний місцевий житель Іркін Ачілов.

Приїхавши з Джанкоя, Катя Сабірова з бабусею Оксаною Капустою вийшли з електрички на вокзалі Сімферополя. Проігнорувавши сигнал семафора, переходили залізничне полотно. На одну з колій саме прибував потяг N251 Іркутськ–Сімферополь. Літня жінка думала встигнути перейти колію, однак спіткнулася й упала, потягнувши за собою дитину.

— Усе сталося моментально, — пригадує сімферопольчанка Ольга Лебедєва, яка бачила все на власні очі. — Поїзд іде. Тут машиніст не винуватий, летить ця жінка зі своїм дитям. Падає на рейки. Чоловік іде витягнути жінку, і сам же, голубчик, під поїзд падає.

Іркін Ачілов помер одразу. Оксану Капусту з онукою відвезли до лікарні, де за кілька годин вона також померла. Дівчинка жива, але стан її тяжкий.

— Вона втратила дуже багато крові, у неї переломи, — бідкається батько Каті. — Можливо, їй доведеться відрізати ногу.

У Іркіна Ачілова залишилося троє синів, дружина Ніна Павлівна й онук — ровесник Каті Сабірової. Чоловіка поховали в середу у Сімферополі. Він був професором-філологом, кандидатом наук.

— Нас не здивував його вчинок, він завжди такий був, — каже син покійного Максим. — Тільки б Катрусю врятували, щоби він не дарма загинув.

Зараз ви читаєте новину «Каті Сабіровій можуть ампутувати ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути