Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2012 06:00

"Хотів показати тренерам і гравцям, як треба грати"

Автор: фото: REUTERS
  Стюарди ведуть 20-річного уболівальника, який вибіг на поле столичного стадіону ”Олімпійський” 6 листопада. Через нього суддя на кілька хвилин зупинив матч між ”Динамо” й ”Порту”
Стюарди ведуть 20-річного уболівальника, який вибіг на поле столичного стадіону ”Олімпійський” 6 листопада. Через нього суддя на кілька хвилин зупинив матч між ”Динамо” й ”Порту”

7 листопада під кінець матчу Ліги чемпіонів між київським "Динамо" та португальським "Порту" на поле столичного стадіону "Олімпійський" вибіг уболівальник. Він упав перед гравцем киян, який збирався бити по воротах суперника.

— Я стояв за воротами під час гри. Відчув сильний поштовх. Чесно скажу — злякався, — розповідає "ГПУ" один із фотографів. — Побачив цього хлопця, який саме вибігав на поле. Думав, що людина з сектору найзатятіших уболівальників "Динамо". Але звідти почали кричати: "Нафіг із пляжу". Зрозумів, що він не "ультрас" (фан-клуб "Динамо". — "ГПУ").

Чоловік у чорній куртці та джинсах бігав полем, махав руками. Уболівальника скрутили троє стюардів, коли він уже збирався тікати.

— Стюарди повели його в спеціальну кімнату, де в присутності працівників служби безпеки клубу, стадіону та міліції склали протокол про адміністративну відповідальність. Цей уболівальник — 20-річний киянин, який проживає в Солом'янському районі, — розповідає "ГПУ" телефоном віце-президент "Динамо" Олексій Семененко. — Зовні був тверезий, але поводив себе неадекватно. Думаю, він був у стані наркотичного сп'яніння. Весь час усміхався. Почав казати, що вважає себе класним футболістом. Цитую: "Я хотів показати тренерам і гравцям "Динамо", як треба грати, який у мене стартовий ривок і удар".

Якщо УЄФА оштрафує "динамівців", то сплачувати буде вболівальник.

— Подамо позов до суду, щоб штраф стягнули з бешкетника. Хай попрацює, щоб цю шалену суму знайти. Можливо, це буде прикладом для тих, хто хоче вибігти на поле під час матчу і показати, що вони вміють грати у вдалих моментах.

Торік під час матчу харківського "Металіста" та французького "Сошо" на поле вибіг один із харківських фанів. Клуб оштрафували на 15 тис. євро. Юристи "Металіста" добилися, щоб їх заплатив уболівальник.

Зараз ви читаєте новину «"Хотів показати тренерам і гравцям, як треба грати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути