пʼятниця, 28 січня 2011 10:16

Грабіжник хотів потрапити до банку через туалет

22 січня невідомий 28 років намагався пограбувати відділення Ощадбанку у центрі Севастополя. Воно знаходиться на цокольному поверсі будинку на вул. Геловані, 4. Зайшовши у підвал багатоповерхівки, майже всю ніч пробивав стіну фінустанови. Коли вибив цеглу, виявилося, що потрапив у санвузол.

— Добре, що банк не пожалів сил і коштів на сигналізацію і встановив її навіть у санвузлі, — каже російською 40-річний Олексій Кабевецький, начальник Державної служби охорони Севастополя. — Звідти можна було потрапити в інші приміщення. Чоловік витягнув дві цеглини і, напевно, всунув туди голову. Спрацював сигнал тривоги.

Працівники служби охорони приїхали до відділення о 4.33, за 3 хв. після сигналу. Заблокували будівлю. У туалеті побачили отвір 20х30 см, але в приміщенні нікого не було. Чоловіка затримали, коли він під виглядом жителя будинку виходив із під'їзду. На його куртці був пил, як у підвалі. А в рюкзаку знайшли рукавиці, викрутку, напилок та ножі.

Затриманий раніше був засуджений за крадіжку. Розповів, що до пограбування готувався заздалегідь. Проти нього порушили кримінальну справу. Йому загрожує до шести років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник хотів потрапити до банку через туалет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути