середа, 13 червня 2012 07:45

Гості витрачають 115 євро на день

Після перших днів Євро-2012 туристи залишили у Львові майже 9 млн грн, повідомляють в управлінні туризму міськради. Розрахунок робили з того, що один турист витрачає майже 115 євро на день. Влада прогнозує, що гості витратять у Львові за час чемпіонату 30-40 млн грн. Під час першого ігрового туру в місті побували близько 60 тис. іноземних уболівальників. Зокрема, з Німеччини — 15 тис., Португалії — 6 тис.

40 голландських фанатів відмовилися від проживання у фан-кемпінгу в селищі Старий Салтов, що під Харковом. Їх не влаштували умови перебування. У таборі відсутні нормальні душові, туалети, вважають уболівальники. Після зустрічі з правоохоронцями та представниками влади гостей поселили в національному таборі голландських фанатів біля Журавлівського водосховища.

Львівська залізниця пустила додатковий електропоїзд для перевезення уболівальників із польського міста Перемишль до Львова. 9 червня цим поїздом до Львова дісталися 600 німців та португальців. Додатковий електропоїзд також здійснить рейси 13 і 17 червня.

Після матчу Україна — Швеція в центрі Києва шведського вболівальника побили троє невідомих. Відібрали мобільний телефон, кредитні картки та 200 грн. Лікарі діагностували у шведа забій та садна правої кисті. Порушено кримінальну справу про грабіж.

Зараз ви читаєте новину «Гості витрачають 115 євро на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути