вівторок, 09 жовтня 2007 07:14

Голий із пістолетом бігав по дитячій лікарні

У суботу в Сумах голий чоловік із пневматичним пістолетом бігав обласною дитячою клінічною лікарнею. Зайшов до палати дівчат і сказав, що до них мають покласти ще одну пацієнтку. Тому він на неї зачекає. За кілька хвилин налякані діти вибігали з палати.

Дві пацієнтки забігли до завідувача відділення. Сказали, що в палату зайшов чоловік і виконував непристойні дії з оголеним статевим членом. Коли прибігли лікарі, незнайомця вже не було. Матері інших дітей бачили, як він тікав у напрямку неврологічного відділення.

За кілька хвилин порушника спіймали.

— Ексгібіціоніста затримали лікарі, зв"язали і дочекалися правоохоронців, — зазначає заступник головного лікаря Ганна Богданова.

Затриманий розповів, що зайшов у лікарню, бо шукав туалет. Правоохоронці поведінку чоловіка кваліфікували як дрібне хуліганство.

— Його привезли до відділку, склали адміністративний протокол за появу в громадському місці в стані алкогольного сп"яніння і розпивання спиртних напоїв, — кажуть у Сумському центральному відділі міліції. — Ця людина відбудеться штрафом.

Завідувач психоневрологічного відділення Леонід Біттерліх переконаний, що діти пережили форму сексуального насильства:

— Це хоч і не фізичне, але психогенне насильство, яке може травмувати дітей. Із цим явищем потрібно боротися, як і зі зґвалтуванням.

Лікарня розташована на околиці міста. За словами медиків, після інциденту міліція поставить охорону або встановить кнопку тривоги.

Зараз ви читаєте новину «Голий із пістолетом бігав по дитячій лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути