пʼятниця, 09 листопада 2007 07:15

Евакуатори ледь не забрали машину посла

У вівторок увечері у центрі Львова біля Оперного театру виник конфлікт між польськими дипломатами та працівниками служби евакуаторів. Останні повантажили автомобіль генерального консула Польщі у Львові Вєслава Осуховського.

Того вечора польська громада в Оперному театрі відзначала річницю здобуття Польщею незалежності. Машини припаркували поблизу головного входу до театру. Невдовзі чотири евакуатори служби міськради "Муніципальна дружина" почали вантажити машини.

Вийшовши з театру, польська громада зчинили галас. Виникла сутичка між працівниками "Муніципальної дружини" та поляками. Один із них порізав колеса вантажних авто. На місце пригоди прибули правоохоронці.

Вєслав Осуховський цей випадок називає "серйозним непорозумінням" і каже, муніципальники не мали права чіпати його машину. Мовляв, автомобіль захищений дипломатичною недоторканістю.

— Це неповага. У Варшаві жоден дипломат не паркує авто під дверима Опери, — говорить начальник управління транспорту та зв"язку Львівської міськради Микола Шкурган.

Зараз ви читаєте новину «Евакуатори ледь не забрали машину посла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути