середа, 16 січня 2013 05:30

Єгер розстріляв вісьмох відвідувачів кафе

— Я в понєдєльнік не пішов до бару справляти Василя, бо жонка не пустіла. Тепер радий, а то тоже получив би дроб у задніцу, — говорить Сергій Миколайович із села Біле Володимирецького району Рівненщини. — Кажуть, наша молодьож вєчєрком мирно сиділа в барі, нікого не трогали. Посварилися з Льошкою-єгерем з Бишляка, і дійшло. Він почав пуляти по наших із дробовика.

Увечері 14 січня у сільському магазині, де стоять кілька столиків, розстріляли компанію, що відпочивала. Стріляв 22-річний Олексій із села Бишляк, що за 15 км звідти. Він працює лісником, охороняє угіддя у господарстві підприємця.

Одна з версій така: Олексій із двома друзями відпочивав у магазині-кафе. Йому зробила зауваження продавщиця. Дорікнула, що зайшов із рушницею. Єгер вийшов, сховав зброю у возі на вулиці, повернувся, замовив горілки і закуски, підсів до приятелів. Згодом до сільмагу зайшла компанія місцевих. Почали сваритися з Олексієм. У запалі той вибіг на вулицю, схопив рушницю і тричі вистрелив через вікно.

— Поранило вісьмох молодих людей, які відпочивали у кафе, — шістьох хлопців та двох дівчат. Їхній вік від 17 до 25 років. Один поранений — друг стрільця, — розповідає Юлія Кривулька з обласної міліції.

"Швидка" доставила сімох постраждалих до райлікарні за 32 км. Восьмий поїхав своєю машиною. Лікарі кажуть, усі вони були притомні та п'яні. Пояснили, що алкоголем "приглушували" біль.

— Усім їм пощастило — дробини не зачепили важливих органів та артерії, — говорить заступник головлікаря Олександр Волочнюк, 52 роки. — У когось застряли в сідницях, у інших — під шкірою в ногах, руках. Життю пацієнтів нічого не загрожує, стан задовільний. Дробини витягли. Хлопці вже просяться додому.

15 січня лікарі повідомили про цей випадок міліціонерам. Ті затримали єгеря, вилучили рушницю. Вона не була зареєстрована.

Зараз ви читаєте новину «Єгер розстріляв вісьмох відвідувачів кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути