вівторок, 10 лютого 2009 16:35

Дзюдоїста Тагірова зарізали ножем

  Михайло Тагіров  (на фото) займався дзюдо з 14 років
Михайло Тагіров (на фото) займався дзюдо з 14 років

Сьогодні о 14.00 в Кременчуці на Полтавщині ховатимуть 30-річного бронзового призера Кубка світу з дзюдо Михайла Тагірова. Чоловіка знайшли в неділю вранці на обочині дороги біля села Омельник під Кременчуком. Був у крові.

— Коли його знайшов місцевий мешканець, Тагіров ще був живий, — розказує Анна Волювач із міського управління внутрішніх справ. — Його доправили в лікарню. Виявили ножові поранення, закриту черепно-мозкову травму, крововилив. У реанімації помер.

Михайло відпочивав увечері в одному з розважальних закладів мікрорайону Молодіжний у Кременчуці. Там полаявся з відвідувачами, виникла бійка. Тагіров лишився в кафе. Де був після того, невідомо.

Дзюдо займався з 14 років.

— Був майстром спорту з дзюдо і самбо, — каже його тренер Василь Волошин. — Неодноразово був чемпіоном України, бронзовим призером Кубка світу. Спортсмен не найвищого світового рівня, але гарного українського. Останні роки професійно вже не виступав, більше для себе. Востаннє — в листопаді минулого року. 2007-го Михайло прийшов у наш спортивний клуб "Легіон", влаштувався тренером. Рік працював, але казав, душа не лежить.  Останнім часом жив у Києві, навідувався в Кременчук. Чим він там займався, не знаю. Був стриманий, але на грубість міг відповісти грубістю.

Своєї сім"ї Михайло Тагіров не мав. У нього лишилися батьки й молодша сестра.

Зараз ви читаєте новину «Дзюдоїста Тагірова зарізали ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути