середа, 10 лютого 2010 18:12

Два тижні область живе без влади

У Рівному два тижні немає влади — хворіють губернатор, голова обласної ради та мер. Усі на лікарняних.

Тиждень тому, 29 січня, керівник Рівненської області 50-річний Віктор Матчук зламав руку. Сталося це на гірськолижному курорті Буковель Івано-Франківщини на третій день відпустки. Губернатор відпочивав із сім"єю. Захоплюється гірськими лижами.

— Деталей не знаємо. Але телефоном Віктор Йосипович запевнив, що перелом звичайний, і все нормально, — каже "ГПУ" Тетяна Ройчук, прес-секретар губернатора. — Із понеділка взяв лікарняний. Коли повернеться на роботу, невідомо.

У Рівному ходять чутки, що в хірургічному відділенні міської лікарні губернатор зустрів начальника обласної міліції Миколу Слободенюка, 41 рік. Він тут із грудня, бо має складний перелом ноги.

На лікарняному також голова Рівненської облради Олександр Данильчук, 50 років, та мер Рівного 52-річний Володимир Хомко.

Данильчук торік у жовтні ушкодив хребет в автомобільній аварії неподалік Житомира. Наїхав у темряві на купу щебеню. Володимиру Хомку в середині січня зробили заплановану операцію на черевній порожнині. Доки триває період реабілітації, лікарі не радять йому виходити на роботу.

Обов"язки керівників області тимчасово виконують їхні перші заступники. Замість мера працює секретар міськради Юрій Торгун.

Зараз ви читаєте новину «Два тижні область живе без влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути