вівторок, 09 серпня 2011 00:15

Два мільйони гривень украли у супермаркету

6 серпня зранку в Києві пограбували інкасаторську машину. Вона везла в банк виторг за п'ятницю із супермаркету "Метро". Украли 2 млн грн.

Нападників було четверо. Приїхали трьома машинами. Одна автівка протаранила в лоб інкасаторську машину і так зупинила її. Друга — заблокувала ззаду. Чоловіки розбили пасажирське скло. Погрожуючи зброєю, змусили інкасаторів вийти з автомобіля. Забрали гроші і втекли на іномарці.

Міліція приїхала о 8.54, за 2 хв. після повідомлення про пограбування. Правоохоронці оголосили план "Перехват". Але нікого не затримали.

— Шота случилось. Хлопцы стоять на операцию перехват, — перемовляються двоє літніх чоловіків у суботу вранці на Кільцевій дорозі біля ринку "Столичний". На узбіччі припаркована міліцейська машина, біля неї четверо "титанівців" у чорній уніформі.

Доки йде розслідування, міліція не говорить про версії. Нарікають на приватні служби інкасації. Кажуть, не дотримують правил.

— Вони порушили усі норми безпеки. Охоронці мають бути екіпіровані, з відповідною підготовкою. Автівки — броньовані, забезпечені технічними засобами. У цих же була тільки травматична зброя й автівка без броні, — розповів Олександр Радкевич з київської міліції.

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо розбійного нападу.

Зараз ви читаєте новину «Два мільйони гривень украли у супермаркету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути