Ексклюзиви
вівторок, 15 серпня 2017 08:23

Доньку Ірини Бережної вдочерять

Автор: www.tv.i.ua
  Бізнесмен Борис Фуксман прощається з Іриною Бережною у Трапезному храмі Києво-­Печерської лаври. Він визнав, що є батьком доньки загиблої — Даніелли. ­Збирається ­забрати ­дівчинку в свою сім’ю
Бізнесмен Борис Фуксман прощається з Іриною Бережною у Трапезному храмі Києво-­Печерської лаври. Він визнав, що є батьком доньки загиблої — Даніелли. ­Збирається ­забрати ­дівчинку в свою сім’ю

10 серпня поховали колишнього народного депутата від Партії регіонів 36-річну Ірину Бережну.

Вона розбилася на машині 5 серпня. Аварія сталася на побережжі Адріатичного моря між Італією та Хорватією. Машина врізалася в електричний стовп. Водій, болгарин 38-річний Петар Ілія Петров теж загинув. Доньку Бережної 8-річну Даніеллу з травмами госпіталізували. Її врятувало автокрісло, до якого була пристебнута.

Прощалися з Іриною Бережною в Трапезному храмі Києво-Печерської лаври. Близько 11:00 туди сходяться її друзі й родичі. Серед них нардепи від "Опозиційного блоку" Дмитро Добкін і Нестор Шуфрич, співачки Ані Лорак і Світлана Лобода, телеведуча Ольга Фреймут, режисер Алан Бадоєв, екс-заступник мера Києва Ірена Кільчицька. Кладуть квіти до білої труни. Ірина Бережна лежить одягнута у весільну сукню.

"Ще одна автокатастрофа забрала в нас людину з великої літери, матір, доньку, прекрасного друга й колегу. Чомусь смерть завжди вибирає кращих. Ірини нам не вистачатиме. Ми її завжди пам'­ятатимемо", — написав пізніше у "Фейсбуку" Нестор ­Шуфрич.

На похорони приходить бізнесмен Борис Фуксман, 70 років. Зізнається, є батьком доньки загиблої Даніелли. За життя Ірина Бережна приховувала ім'я батька своєї дитини. Не викладала фотографії з нею в соц­мережі.

— Вона моя донечка з першого дня свого життя і носить моє прізвище, — говорить ЗМІ підприємець. — Вона дивовижна дівчинка, схожа на свою матір.

Даніеллу вдочерить нинішня сім'я Бориса Фуксмана. Згоду на це вже дала його цивільна дружина Лілія. З підприємцем також мають трьох доньок Олену, Наталію та Мішель. Вони живуть у Німеччині.

Після прощання труну з Іриною Бережною везуть на Звіринецьке кладовище Києва. Поховання проходить таємно. До могили пускають лише друзів і членів сім'ї Ірини.

Ірина Бережна була депутатом двох скликань Верховної Ради. Після Революції гідності стала частим гостем російських телеканалів. Виступала за зближення з Росією. Ображала активістів Майдану і загиблих Героїв Небесної ­сотні.

За день до смерті опублікувала в інтернеті фотографії з Монако на півдні Франції. Відвідала там показ російського дизайнера Уляни Сергієнко.

Загибла ніколи не була заміжня. В інтерв'ю повторювала, їй не потрібний штамп у паспорті. В майбутньому допускала, може одружитися в одному зі старовинних замків Італії.

Зараз ви читаєте новину «Доньку Ірини Бережної вдочерять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути