пʼятниця, 11 серпня 2017 06:05

Донька українського воєнкома відпочиває в Криму

Донька заступника голови Луганського обласного військкомату Олега Моцпана розмістила в інтернеті свої фото з окупованого Криму та Росії. Про це написав журналіст Денис Казанський у своєму блозі.

"Моцпан проводив військово-патріотичну гру "Сокіл" для школярів у Сіверськодонецьку на Луганщині. Удома він налаштований уже не так патріотично, — пише Казанський. — Доньку Альбіну відправляє відпочивати в окупований Крим і Сочі. Весь час АТО вона їздить на тусовки то в Луганськ, то на Кавказ, то в Ростов. Їй лише 18. Без участі батьків її подорожі навряд чи відбулися б. Декларація Моцпана — у відкритому доступі. Донька Альбіна там є. Ми б ніколи не дізналися про її мандрівки, якби ретельно не документувала їх. Викладає фотки в "Інстаграм" під ніком "Всевишній єнот". Фотографує свої залізничні квитки з прізвищем".

Альбіна Моцпан 2016 року відвідала Ялту в анексованому Криму й знялася в альпіністському спорядженні на горі Ай-Петрі. У лютому 2017-го позувала на засніженій вершині в російському Сочі. Цьогоріч також була в Ростові-на-Дону. Показала фото з нічного клубу "Мічиган" у Луганську восени 2014‑го, коли тривали бої за Дебальцеве та Вуглегірськ.

Зараз ви читаєте новину «Донька українського воєнкома відпочиває в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути