Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2012 05:00

Донька Олега Блохіна розлучилася

Автор: фото з сайта www.posydenky.com
  Сергій Ларкін зі своєю тодішньою дружиною Іриною Блохіною на церемонії нагородження найкрасивіших українців у лютому цього року
Сергій Ларкін зі своєю тодішньою дружиною Іриною Блохіною на церемонії нагородження найкрасивіших українців у лютому цього року

Донька тренера київського "Динамо" Олега Блохіна 29-річна Ірина розлучилася з репером Сергієм Ларкіним, 34 роки. Вони побралися торік на початку листопада і прожили разом 10 місяців.

Останні півроку не з'являлися разом на людях. Літню відпустку також проводили по-різному. Ірина поїхала до Лос-Анджелеса зі своєю собакою. Де відпочивав Сергій Ларкін, невідомо. Також невідомо й точних причин розлучення. В їхньому оточенні лише кажуть, що майно не ділитимуть і не мають жодних претензій одне до одного.

— Це її особисте життя. Це не я женився на Ларсоні, а тепер розлучаюся. Вона сама приймає рішення, і я підтримую будь-яке з них, — каже російською 59-річний Олег Володимирович.

Перед тим, як побратися, пара зустрічалася лише чотири місяці.

— А сколько ждать, до конца жизни что ли? Лучше мы вместе будем до конца жизни, — говорила тоді Ірина.

Сергія Ларкіна знають через скандальну поведінку. Так цього літа він не пропустив пішохода на переході столичного бульв. Лесі Українки, а вийшов із машини та побив його. Потім таки визнав свою вину і готовий був сісти у в'язницю. Шлюб із Блохіною був для нього другим. У першому він прожив також не більш як рік. Потім зустрічався з екс-дружиною Нестора Шуфрича — Наталією Вороною та співачкою Євгенією Власовою.

Ірина Блохіна близько 10 років жила в Америці, закінчила там Академію мистецтв з вокалу й активно займалася музикою. До України повернулася торік. Під час проведення чемпіонату Євро-2012 хотіла заспівати футбольний гімн. Коли її кандидатуру не затвердили, стала співведучою програми про футбол на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Донька Олега Блохіна розлучилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути