Ексклюзиви
вівторок, 16 січня 2018 07:30

Доньці Ірини Ноздровської погрожують

Невідомі погрожують у соцмережах 18-річній Анастасії, доньці вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської. Повідомлення почали надходити після прес-конференції, яку дівчина провела 11 січня.

Адвокати Анастасії Ноздровської заявили, що за ними слідкують невідомі. Сама дівчина перебуває під охороною. Поліція шукає чоловіка, який погрожував.

— Подали заяву про погрози зі скріншотами (фотографії повідомлень, зроб­лені комп'ютером. — ГПУ) і конкретним орієнтуванням. Звернення розглянуть у рамках справи про вбивство Ірини, — говорить адвокат Анатолій Худяков, 35 років.

Анастасія Ноздровська раніше заявила, що матеріали справи не збігаються зі свідченнями Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві її матері:

— Не кажу, винен він чи ні. Але згідно з матеріалами, які нам дали, мені здається, що це не він. Правда, всього маємо 10–15 відсотків від загального об'єму справи.

Вина Россошанського не доведена, пояснюють адвокати Ноздровської.

— Ми звернули увагу на те, що при обранні запобіжного заходу він просив не брати його під варту, — про­довжує Анатолій Худяков. — Бо хвилюється за дітей та онуків. Людина, яка вчинила жорстоке вбивство, так поводитися не буде. Головний доказ поліції — зізнання Россошанського. Версії, про які говорила донька Ірини, поки не перевірені.

38-річна Ірина Ноздровська зникла 29 грудня в Києві. Її тіло з перерізаною сонною артерією і понад десятком ножових поранень знайшли в річці Кізка біля села Демидів Вишгородського району Київщини 1 січня. За тиждень поліція затримала підозрюваного у вбивстві Юрія Россошанського, 64 роки. Він батько 33-річного Дмитра, який у вересні 2015-го на автомобілі збив насмерть сестру правозахисниці Світлану Сапатінську. Ірина Ноздровська розслідувала справу. Домагалася, аби водія не випустили на волю.

Юрій Россошанський зустрів Ірину в Києві випадково, за версією слідства. Між ними почався скандал. У розпал сварки чоловік убив правозахисницю.

Зараз ви читаєте новину «Доньці Ірини Ноздровської погрожують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути