вівторок, 17 вересня 2019 00:46

До зовнішнього незалежного оцінювання можна готуватися в інтернеті

Наступного року зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 21 травня до 16 липня. Кожен учасник зможе скласти тести з п'яти предметів.

Результати зараховуватимуть як оцінки за державну підсумкову атестацію з української мови й літератури, історії України або іноземної мови, математики та з одного предмету на вибір.

Учасники можуть готуватися до оцінювання вже зараз — за допомогою сервісу "ЗНО-­онлайн". На ньому розмістили понад 300 тестів основних, додаткових і сесій пробного зовнішнього оцінювання, які складали абітурієнти в попередні роки.

На "ЗНО-онлайн" завдання мають таку ж форму, як і на зовнішньому незалежному оцінюванні. Після виконання тесту повідомляють правильні відповіді, результат у тестових і рейтингових балах і витрачений час. Правильні відповіді також можна побачити після кожного пройденого завдання. До більшості тестів з української мови та літератури, математики, історії України, біології та англійської мови додані коментарі спеціалістів.

Зараз ви читаєте новину «До зовнішнього незалежного оцінювання можна готуватися в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути