субота, 31 травня 2008 07:07

Для вболівальників на Олімпіаді розробили майки

27 травня у столичному павільйоні галереї модних бутиків "Фешн Лаб" пройшов конкурсний показ мод. Українські дизайнери демонстрували зразки форми для вболівальників, які підтримуватимуть збірну України на Олімпіаді в Пекіні.

— Ідея не найоригінальніша, але вірна. Наші вболівальники мають виділятися з пістрявого натовпу, — говорить про конкурс Сергій Бубка, 44 роки, президент Національного олімпійського комітету України.

У показі взяли участь п"ять модельєрів: Андре Тан, Олександр Васильєв, Олександр Гапчук, Олексій Залевський та Олена Даць. Окрім професійних моделей, майки демонстрували спортсмени: Олександр Крикун — метання молота, Анна Сорокіна — стрибки у воду, Сергій Гринь — академічне веслування, Роман Вірастюк — штовхання ядра.

Дизайнерам висунули єдину умову: вони мали придумати майку з логотипом спонсора та українською символікою. За результатами голосування, перемогу отримав виріб Олексія Залевського. Серед 2000 уболівальників, які одягнуть футболки, будуть тренери, представники Національного Олімпійського Комітету та політики.

Після оголошення результатів дизайнерам подарували телефони "Блекбері" та квіти. Сходячи зі сцени, Андре Тан жбурнув букет на підлогу.

Зараз ви читаєте новину «Для вболівальників на Олімпіаді розробили майки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути