Ексклюзиви
субота, 06 вересня 2008 07:12

Дитина втопилася в колодязі

2-річний хлопчик утопився в 7-метровому колодязі в селищі Приморське в передмісті Феодосії. Дитина з батьком та матір"ю приїхали з Москви на відпочинок. Знімали кімнату в приватному секторі на вул. Морозова.

— Колодязь недороблений, — каже "ГПУ" продавщиця Оксана з місцевого продуктового магазину. — Тобто все зробили, щоб вода текла, але як треба не накрили. Залишилася яма, зверху кинули лист оцинкованого заліза. Мати щось готувала. Батько відпочивав. Малюк бігав по подвір"ю.

Залишившись без нагляду, дитина відсунула лист, який накривав колодязь, і впала в нього.

— Через 20 хвилин батьки знайшли хлопчика в колодязі, — кажуть у Феодосійському управлінні Міністерства внутрішніх справ. — Помітили зникнення одразу. Але спочатку шукали на подвір"ї та біля нього. Затим мати побачила відсунутий лист. Батько за допомогою мотузки спустився та витягнув сина.

Відпочивальники викликати "швидку". Коли медики прибули, дитина була мертва. Нині міський відділ міліції проводить розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Дитина втопилася в колодязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути