середа, 14 січня 2009 17:39

Депутат укоротив собі віку

12 січня після обіду в реанімації помер депутат Миколаївської міськради Леонід Подольський, 54 роки.

Причина смерті — вогнепальне поранення в голову. У міліції кажуть: скоїв самогубство. Швидше за все, через тяжку хворобу.

Смертельно пораненого Подольського знайшла в директорському кабінеті фірми "Анабела" його секретарка. Вона почула під час обідньої перерви з кабінету керівника негучний хлопок. На пістолетний постріл звук не був схожий, жінка не надала йому значення. За якийсь час зайшла в кабінет і побачила закривавленого шефа у кріслі. Викликали "швидку". Коли лікарі приїхали, чоловік був живий, незважаючи на те, що куля пройшла через голову наскрізь — крізь скроні. На місці події знайшли револьвер 9-міліметрового калібру. Зброя не була зареєстрована в міліції.

Леонід Подольський був обраний у міськраду від Партії регіонів. Йому належала заснована  1994-го фірма "Анабела". Підприємство виробляло хромовий напівфабрикат, меблі, металоконструкції. Займалося також охороною об"єктів, будівництвом.

— Відомо, що Леонід Подольський мав важку хворобу, у нього був рак четвертого ступеню, — розповідає "ГПУ" достовірне джерело. — Нещодавно він їздив до Києва на лікування.

У кабінеті депутата знайшли передсмертну записку. У ній він попросив у рідних пробачення за скоєне. Написав, аби нікого не звинувачували в його смерті.

Зараз ви читаєте новину «Депутат укоротив собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути