Ексклюзиви
понеділок, 11 вересня 2006 18:51

Депутат райради організував банду

30-річного Андрія, який був депутатом Придніпровської райради Черкас від БЮТу, міліція затримала на початку серпня цього року. Його звинуватили в організації банди, члени якої здійснювали напади на вантажні машини, що перевозили зокрема тютюнові вироби черкаської фабрики.

— Днями при повторному обшуку на квартирі депутата знайшли підроблений паспорт. Нардеп зізнався, що знайшов документи на залізничному вокзалі. Відірвав фотокартку і вклеїв свою, — розповідає "ГПУ" працівник прес-служби УМВС у Черкаській області 31-річний Юрій Дученко.

Банда складалася з чотирьох осіб. За словами Юрія Дученка, окрім організатора, до злочинного угруповання входили один 48-річний чоловік та двоє 26-річних. Злочинці мали вогнепальну зброю, наручники, маски.

Найзухваліший з розбійних нападів злодії скоїли 2000 року, коли сума збитків сягнула близько 800 тис. грн. Тоді й затримали трьох членів цієї групи, усіх їх засудили на термін від 3 до 8 років. Організатора банди шукали 6 років. Тепер відповідатиме перед законом і він. Кажуть, колишньому депутатові світить до 15 років ув"язнення за бандитизм та ще три — за підробку паспорта.

Зараз ви читаєте новину «Депутат райради організував банду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути