вівторок, 10 квітня 2012 06:45

Депутат Ігор Головченко помер у басейні

Автор: фото з сайта www.news.liga.net
  Депутат Ігор Головченко страждав на ішемічну хворобу серця. Говорити про свою недугу не любив
Депутат Ігор Головченко страждав на ішемічну хворобу серця. Говорити про свою недугу не любив

На 52-му році життя помер народний депутат з фракції Народної партії Ігор Головченко. Це сталося 7 квітня у басейні фітнес-центру. У вівторок його відспівають та поховають у місті Кагарлик на Київщині.

Кажуть, Головченко утопився, бо під час плавання у нього стався напад стенокардії. Він страждав на ішемічну хворобу серця. Переніс дві операції — першу шість років тому, другу — 2010-го.

— Ми знайомі останні 15 років. Він переніс серйозну операцію на серці. Але дуже не любив говорити про свою хворобу. Був енергійним, життєрадісним, — розповідає колега по фракції 57-річна Ірина Белоусова. — Якщо хочеш йому зіпсувати настрій, згадай про це. Одного разу ми курили і я сказала: "Ой, це ж, мабуть, тобі не можна". А він: "Та все нормально". Він не хотів здаватися хворобі і хотів бути здоровою людиною. У нього були прекрасні стосунки з мамою — без неї не приймав жодне важливе рішення. Тепер без батька залишилася донька Даша. Вона юрист.

Головченко родом із Полтави. Коли вивчився на філософа, до 1990 року викладав у Полтавському кооперативному інституті. Потім працював у комерційних структурах Одеси та Києва. Останнє місце роботи до депутатства — начальник редакційно-видавничого відділу товариства "Літера ЛТД".

До Верховної Ради пройшов під №19 списку Блоку Литвина. Був членом Комітету з питань екологічної політики. За чотири роки депутатства виступав лише раз з місця у квітні 2009-го та подав шість запитів — чотири Кабміну, генпрокурору та Мінохорони навколишнього середовища.

Місце Головченка в парламенті займе гендиректор товариства "Златоуст" із Сімферополя 49-річний Валерій Ремез.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Ігор Головченко помер у басейні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути