вівторок, 08 листопада 2016 07:20

Чоловік із сином загинули на спір

— Побачили, як чоловік із дитиною побігли через дорогу. Кидатися на трасу, де вісім смуг руху — чистої води самогубство. Однак люди часто там бігають, переходом іти хвилин 15. Потім почули удар і свист гальм. Чоловіка й малого перекинуло через відбійник під колеса зустрічних авто. Взуття та речі ще метрів 30 летіли на газон, — розповідає киянин Віталій.

Увечері 6 листопада на просп. Ватутіна в Деснянському районі Києва під колесами "Деу Ланос" загинув 52-річний чоловік. Його 6-річний син помер за кілька годин у дитячій лікарні "Охматдит".

— Сім'я — мама, тато і двоє дітей поверталися з розважального центру "СкайМол", — говорить Яна Семенюк зі столичної поліції. — Мама з однією дитиною пішла через підземний перехід. А тато з невідомих причин побіг із сином через дорогу. Потрапили під автомобіль, яким керував 31-річний переселенець із Донецької області. Зараз із ним працюють слідчі. Дружина загиблого — в шоковому стані.

Очевидці трагедії кажуть, що чоловік посперечався з дружиною, хто перейде дорогу швидше: він — на поверхні чи вона — підземним переходом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із сином загинули на спір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути