середа, 23 лютого 2011 02:00

Цирк замінували перед концертом "КиШ"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Протягом 2 год. сапери оглядали приміщення Львівського цирку в понеділок увечері. Виклик про замінування будівлі надійшов близько 19.00, перед початком виступу петербурзького панк-рок-гурту "Король и Шут".

— Якраз люди почали сходитися, музиканти репетирували, коли до чергової частини зателефонував анонім, — розказує Денис Харчук із обласної міліції. — На місці  нічого не виявили. Зараз шукаємо жартівника.

Концерт розпочався о 20.30. Зал на півтори тисячі місць заповнений наполовину. Глядачі квитків не здавали. Гурт презентував нове музичне шоу "Театр Демона".

За два тижні до концерту проти його проведення виступили депутати обласної організації "Свободи" та губернатор Львівщини 46-річний Михайло Цимбалюк. Музикантів звинувачували у сатанізмі.

— Навколо нашого гурту штучно створена репутація сатаністів та агресорів. Чиняться провокації. Але для нас фани важливіші за неадекватні закиди. Хворі люди є і у вас, і в нас, тож навіщо на них реагувати? — говорить 37-річний Михайло Горшеньов, вокаліст гурту "КиШ". — У владі панує анархія із середньовічними поглядами.

Після концерту організатори скасували автограф-сесію.

— Отримав кайф від виступу. Сюди прийшли ті, хто справді фанатіє від групи, — каже 34-річний Сергій Головешко.

Зараз ви читаєте новину «Цирк замінували перед концертом "КиШ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути