вівторок, 13 листопада 2007 07:09

Чиновниця не віддає ключі від комунальних об"єктів

Міська рада Тернополя подала звернення до прокуратури проти начальника місцевого управління комунального майна Ірини Бойчик, 41 рік. Чиновниця пішла на лікарняний чотири місяці тому, сховала ключі від кількох комунальних об"єктів у сейф і відмовляється віддати їх керівникам мерії.

— Об"єкти простоюють, а ми навіть не можемо в них потрапити, щоб провести експертну оцінку, — скаржиться заступник міського голови з економічних питань Петро Гринчишин, 46 років. — Це дитяча поведінка, інакше не скажеш.

Суперечки між Іриною Бойчик і керівництвом мерії почалися ще на початку року. До списку приватизації на рік чиновниця занесла вдвічі більше об"єктів, ніж запланував виконком.

За розрахунками управління комунального майна, за приватизовані цьогоріч об"єкти місто мало б отримати близько 3 млн грн. Однак після експертної оцінки з"ясувалося, що його мерія може продати більш ніж за 14 млн.

Ірина Бойчик каже, що звинувачення проти неї безпідставні. Мовляв, об"єкти, які вона додала до списку приватизації, раніше були погоджені міськрадою як такі, що готові до продажу. Чекали лише останнього етапу приватизації — визначення нового власника.

— Мер із заступником хотіли, щоб кожен, хто хоче приватизувати майно, йшов особисто до них і просив, — говорить Ірина Бойчик. — А я прагнула все зробити прозоро.

Жінка каже, що її хвороби викликані нервовим стресом від перипетій у міськраді. Чиновниця стверджує: нині лікарі, за вказівкою міського голови, відмовляються надати їй медичну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Чиновниця не віддає ключі від комунальних об"єктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути