Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2011 05:45

Чим запам'ятався 2011 рік?

Євген ХИТРОВ, 23 роки, боксер, місто Кривий Ріг на Дніпропетровщині:

— Найбільше — перемогою на чемпіонаті світу з боксу в Баку у ваговій категорії до 75 кілограмів. Ще одружився. З Олею взяли шлюб 11.11.11. Їй купив машину "Тойота Кемрі". А після весілля ми перебралися в нову двокімнатну квартиру в Кривому Розі, яку подарувала держава.

Таміла ОРЄШИНА, 27 років, старший лаборант цукрового заводу, місто Глобине на Полтавщині:

— Працювала на заводі трохи більше трьох місяців. Зазвичай сезон триває півтори-два. Цього року вродило багато буряку. Цілими днями бігала по заводу, робила аналізи. Навіть уночі снилися реактиви. Щомісяця отримувала по 2 тисячі гривень. Купила красиву постільну білизну. Решта — дрібниці: одяг, продукти. Зараз знову вдома.

Василь ДАЦИШИН, 42 роки, безробітний, Київ:

— Пошуками роботи. Удома дружина й дитина, а мене ніхто не хоче брати. Був у 10 фірмах і скрізь відмовили, бо в трудовій на попередньому місці написали: звільнений через проблеми з алкоголем. В усьому винен начальник, з яким побився через зарплату.

Олексій ГАВРИШ, 30 років, таксист, Черкаси:

— Рік пройшов дуже важко. Щоб прогодувати сім'ю, багато працював. Буду таксувати навіть у новорічну ніч. Купили з дружиною Лілією квартиру, але з великою допомогою батьків. Заради майбутнього доньки Вероніки збираємося виїхати на постійне місце проживання в Канаду. Півроку тому в посольстві почали оформляти документи. В Україні не бачимо перспектив.

Ірен РОЗДОБУДЬКО, 49 років, письменниця, Київ:

— Вразила Болгарія. Ставлю відпочинок тут вище, ніж у Італії, Франції й Єгипті разом узяті. Думала, там така совдепія, як у наших санаторіях. А там європейський рівень сервісу, чистота й дуже дешево. За 10 днів на двох із чоловіком з проживанням, харчуванням, дорогою, усіма сувенірами витратили 5 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Чим запам'ятався 2011 рік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути