четвер, 11 травня 2017 00:50

Четверо військових загинули за два дні

8 травня під час розвідки в зоні АТО підірвався на розтяжці 38-річний Ростислав Чипенко з Полтави. З мінно-вибуховою травмою та осколковими пораненнями ніг і голови його привезли до лікарні. Врятувати не змогли. Служив старшим сапером у 81-й бригаді ЗСУ. Поховають бійця 11 травня на Алеї героїв у Полтаві.

Того ж дня загинув 21-річний Ярослав Смолінський із села Дітківці Зборівського району Тернопільщини. Провоював трохи більше місяця. Помер через випадковий постріл товариша по службі. Був бійцем 2-ї окремої Галицької бригади Нацгвардії. Вдома лишилися батьки та сестра.

9 травня в лікарні ім. Мечникова в Дніпрі помер 26-річний Павло Савлук із села Верхньоінгульське Бобринецького району Кіровоградщини. Служив у морській піхоті. Після поранення в голову дев'ять днів пролежав у комі.

"Який День Перемоги? Коли сьогодні помер Пашка. Вибач, брате, що не вберегли. Ти назавжди залишишся в нашому серці й пам'яті світлим, молодим, із доброю усмішкою", — написав про померлого в соц­мережі "Фейсбук" волонтер 42-річний Андрій Сірак.

Також 9 травня біля села Луганського на Донеччині загинув ще один український воїн. Це сталося під час обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, повідомили в штабі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Четверо військових загинули за два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути