пʼятниця, 15 жовтня 2010 06:09

Через вибух із будинку виселили 68 людей

Автор: фото надане прес-службою ГУ МНС у Закарпатській області
  Зруйновані квартири п’ятого поверху будинку на вулиці Першотравнева набережна в райцентрі Мукачеве на Закарпатті
Зруйновані квартири п’ятого поверху будинку на вулиці Першотравнева набережна в райцентрі Мукачеве на Закарпатті

У середу, 13 жовтня о 23.20 стався вибух у 5-поверховому будинку на вул. Першотравнева набережна в райцентрі Мукачеве на Закарпатті. Всі мешканці вибігли на вулицю.

— Вибухнуло в квартирі № 33 другого під'їзду на п'ятому поверсі. Там проводили ремонтні роботи. Можливо, біда сталася через витік побутового газу, — говорить Федір Філіп із прес-служби закарпатських рятувальників. — Через вибух обрушилися плити залізобетонного перекриття даху над п'ятим поверхом, пошкоджені перегородки і цегельні стіни чотирьох квартир. З-під завалів рятувальники витягли дві людини. Вони почуваються добре.

У сусідніх будинках повилітали віконні шибки. 68 жителів 5-поверхівки виселили. 19 перевезли до лікувального спортивно-оздоровчого комплексу "Латориця". Решта поселилися у родичів.

— Люди були сильно налякані, їх трясло, — розповідає Марія Гомонай, директор "Латориці". — Не встигли переодягнутися, надвір вибігли у халатах і тапочках. Сьогодні на сніданку кажу: "Встановлюють газові прилади без спеціальних дозволів, а потім таке горе стається". Люди почали обурюватися. Кажуть, ніякого газу не було, ніхто й запаху не чув. Вони грішать на якогось "крутелика", що викупив весь п'ятий поверх у будинку. Вже два місяці, як у бігах. Його розшукують вороги, от і відкрили стрільбу з пістолетів по вікнах.

Аби запобігти мародерству, за будинком наглядають 20 "беркутівців".

Зараз ви читаєте новину «Через вибух із будинку виселили 68 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути