Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2007 07:11

Батько та син не врятували жінку й потонули

Поблизу села Громово Чорноморського району Криму втопилися батько й син. Обоє намагалися врятувати жінку. Хвилі того дня сягали трьох метрів заввишки.

У середу вранці в районі урочища "Беляус" 57-річний Анатолій Козел зі 21-річним сином Антоном Міщуком та його другом-однолітком Олександром Іващенком прийшли купатися на "дики"й пляж. Вони приїхали з міста Вишневого, що на Київщині.

Через 20 хв. Олександр помітив жінку, яка кликала на допомогу. Вона була за 60 м від берега. Поряд плавав надувний круг, якого відносило вітром.

Підлітки кинулися рятувати жінку. Батько Антона залишився на березі.

— Я підплив і бачу, що вона — в шоці, — розповідає Олександр Іващенко. — Її накрило хвилею. Підхопив ззаду й почав гребти до берега. Через кілька метрів забракло сил, я пустив жінку і поплив під водою до суші. Коли опинився на березі, жінку вже не бачив. А от Антона почало тягнути в море.

Анатолій Козел відразу кинувся рятувати сина. Доплив до нього, але хлопця накрила хвиля, і він не сплив на поверхню. За кілька хвилин батька теж не стало.

31-річну жительку Канева Оксану Шкуніну до прибуття рятувальників мертвою викинуло на берег. Батька Антона знайшли за годину. Хлопця шукають досі.

Зараз ви читаєте новину «Батько та син не врятували жінку й потонули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути