пʼятниця, 26 жовтня 2018 05:55

Арештували водія, який возив артистів "Дизель-шоу"

22 жовтня Шевченківський районний суд Києва відправив під домашній арешт до 19 грудня киянина 37-річного Михайла Манюка. Його підозрюють у скоєнні смертельної аварії, у якій загинула актриса гумористичної програми "Дизель-шоу" Марина Поплавська, 48 років.

ДТП сталася 20 жовтня на під'їзді до Києва. Михайло Манюк віз акторів автобусом "Неоплан". Врізався у вантажівку із логотипом "Нової пошти". Марина Поплавська загинула. Водій і вісім гумористів отримали травми.

За кермом не спав. Аварія сталася, бо відволікся на артистку, говорить Михайло Манюк:

— Марина Поплавська сказала, що у неї підвищився тиск і спина болить. Стала на коліна і витяглася. Може, я трошки відволікся на неї. Попереду бачив авто, але не думав, що так швидко доїду до нього. Коли пішов на обгін, боковим зором побачив ззаду вогні іншого транспорту. Злякався, викрутив руль вправо і натиснув на гальма. Врізався у вантажівку.

Михайло Манюк має інвалідність третьої групи — у нього відсутня нирка. Під час арешту може проходити лікування, але про виїзди в лікарню має повідомляти слідчих.

Гумористів "Дизель-шоу" возив чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Арештували водія, який возив артистів "Дизель-шоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути