четвер, 04 листопада 2010 04:30

Янукович хоче, щоб українці не блукали світом

У вівторок у 5-зірковому столичному готелі "Інтерконтиненталь", який належить мільярдеру-"регіоналу" Рінату Ахметову, відбулася презентація національних проектів. Планують 10, половина з них — першочергові.

— Ці проекти — це і є ті реформи, які хоче реалізувати Янукович у різних сферах, — говорить один із заступників голови Укрнацпроекту. — Кожен коштуватиме не менше 300 мільйонів гривень.

Із папкою поспішає всередину 36-річний Владислав Каськів, керівник робочої групи з національних проектів Комітету економічних реформ:

— Чи уявляєте ви країну, яка розірвала б газову монополію, де кожна дитина вчиться за власним нетбуком, де доступне житло коштує менше 400 тисяч гривень. Сьогодні це все звучить, як казка. Але це є результатом наших національних проектів. Ми їх маємо реалізувати в найближчі роки.

З трьома охоронцями заходить президент Віктор Янукович, 60 років:

— Я підписав указ по реалізації першочергових чотирьох проектів. Усі інші — в перспективі. Це проекти — "Нова енергія", "Нова якість життя", "Нова інфраструктура" та "Олімпійська надія". Вони спрямовані на покращення якості життя, енергозбереження та енергозабезпечення, підвищення рівня людського потенціалу та кардинального збільшення припливу інвестицій. Ми хочемо добитися того, що українець не буде блукати світом, а матиме роботу вдома.

— Хочемо створити нову систему захисту материнства і дитинства в країні, — каже Олена Осінкіна, керівник робочої групи проекту "Нова якість життя". — Це будуть високотехнологічні центри не тільки в плані обладнання, а в плані того, що там будуть нові технології допомоги матерям і дітям.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче, щоб українці не блукали світом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути