вівторок, 05 березня 2013 07:00

Ані Лорак та Іван Дорн стали найгарнішими

— Найкрасивішими цього року стануть Ваня Дорн і Свєта Лобода. Вона ображається на журнал "Віва", що стільки разів давала їм ексклюзиви — і про вагітність, і про свого Царя (Андрій Цар, цивільний чоловік співачки. — "ГПУ"). Пора вже її найгарнішою визнати, — перешіптуються дві жінки в хутряних жилетках у столичному палаці "Україна" перед початком церемонії "Віва. Найкрасивіші".

За 3 год. стає відомо, що найвродливішими українцями 2012-го стали співаки 24-річний Іван Дорн та 34-річна Ані Лорак. Вона отримала це звання вдруге. Минулого разу перемагала 2005-го.

Червону доріжку перед палацом "Україна" розстеляють по обіді 2 березня. Зірки починають проходити нею о 17.30. Більшість під'їжджають лімузинами. Жінки в довгих вечірніх сукнях, з діамантами на шиї та пальцях, чоловіки — в чорних костюмах. Роздають автографи та позують фотографам. Перший до приміщення заходить актор 53-річний Віктор Андрієнко. До номінації "Віва. Найкрасивіші" потрапив уперше.

— Ми ж квазімоди, нам стать великими красавцями складно. Сексуальність вимірюється по-іншому зараз. Але я красивий внутрішньо, як сказав лікар, що робив мені флюорографію, — каже артист за лаштунками. — Я навіть не цікавився своїм результатом. Дивитимусь, як мій друг ведучий Іван Ургант буде дурака валяти. А моє ім'я не назвуть. Та ви шо? Які шанси можуть бути у старого клоуна. Є більш сексуально облагоустроєні люди. Володимир Кличко вже перемагав, тому бажаю успіху ведучому Андрієві Доманському.

Віктор Андрієнко підходить до столика, за яким стоїть нардеп від "Батьківщини" 36-річний Андрій Шевченко із дружиною Ганною Гомонай. Замовляє апельсиновий сік. Решта п'ють шампанське.

— У році є кілька великих подій, на які треба ходити. Почуєш, хто одружився, хто розвівся, хто завагітнів. "Віва" — одна з таких, — говорить акторка 46-річна Ольга Сумська.

На церемонію вдягнула сукню від дизайнерки Юлії Айсіної. Її пошили за добу. Цього року актриса до номінації не потрапила.

За нею піднімається співачка 36-річна Камалія з чоловіком-бізнесменом Мохаммадом Захуром. Вона в малиновій сукні від американського модельєра Майкла Корса. Збиратися почала за 3 год. до церемонії. Плаття вибрала за 15 хв., а решту часу їй робили макіяж та зачіску. Журнал "Віва" ніколи не вписував Камалію до рейтингу найкрасивіших. Цікавлюся, чому.

— Захур, а почему меня не номинируют? — питає в чоловіка.

— А зачем? Для того, чтобы номинировать, она должна что-то делать в этой стране. А она ничего не делает, и это правильно, — відповідає той.

— Да, я делаю карьеру за границей. Так что скоро Леди Гага уйдет на пенсию, — додає Камалія.

До зали в супроводі чотирьох охоронців заходить співачка Ані Лорак із чоловіком Муратом. Одягнута в чорну довгу сукню.

Церемонія починається о 20.00. Годину глядачі розсідаються по місцях. Фотографії переможців показують на двох екранах.

— Я-то думаю, почему меня посадили перед сценой, — зауважує Дорн, отримуючи статуетку. — Спасибо маме за красивые глаза. Это все для нее.

— Название "самые красивые" — всего лишь рекламный трюк. Это же не конкурс красоты, — розказує телеведуча Світлана Вольнова, 43 роки. — Цей конкурс оцінює успіх людини, рівень її популярності. Губастенький Дорн справді вартий нагороди. За два з половиною роки він став найдорожчим співаком в Україні. Без жодного скандалу в жовтій пресі. Ані Лорак погарнішала після пологів, торік у Росії стала найсексуальнішою співачкою, має три успішні сингли.

Іван Дорн — колишній учасник групи "Пара Нормальных". Сольну кар'єру почав позаторік. Його 40-хвилинний концерт коштує 25 тис. євро. Приблизно стільки ж заробляє і Лорак. За два роки Дорн випустив п'ять кліпів. Торік навесні вийшов його перший сольний альбом "Кондор".

Церемонію "Віва. Найкрасивіші" проводять із 2005-го. Її лауреатами ставали співаки Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Настя Каменських, Віра Брежнєва, телеведучий Савік Шустер, керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, лікар і телеведучий Євген Комаровський. Цього року в номінації брали участь 15 чоловіків і 15 жінок. Серед них Віра Брежнєва, Злата Огнєвич, Надія Мейхер, Маша Єфросиніна, Олег Блохін, Андрій Шевченко, Костянтин Меладзе, Віктор Андрієнко, Олександр Кривошапко.

Квитки коштували від 150 до 2,5 тис. грн. За тиждень до церемонії у касі не було жодного. Перед концертом квиток за 150 грн перекупники продавали за 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак та Іван Дорн стали найгарнішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути