Ексклюзиви
пʼятниця, 10 вересня 2010 04:40

Яку найвдалішу річ ви купили на секонд-хенді?

Катерина Петруняк, 30 років, держслужбовець, Івано-Франківськ:

— Перед весіллям сестри знайшла класичну двійку бузкового кольору від "Шанель", натуральний хлопок. Спідниця — на блідо-рожевій шовковій підкладці з двома шліцами ззаду. Однобортний піджак на два ґудзики. У боковій верхній кишені стирчала шовкова хустинка, розписана батіком. Він був мій, цей костюм. Купила його за 80 гривень. Подруги ахали й питали звідки. Я сказала, що привезла з Будапешта.


Світлана Шелест, 26 років, домогосподарка, Вінниця:

— Найбільше сподобалася байка. Купувала її у Фінляндії. Там такі магазини уживаного одягу називають "кірпухами" — щось на зразок наших комісіонок. Заплатила за байку 1 євро, а нова коштувала 25–30 євро. Якість дуже хороша.


Наталія Горобець, 28 років, менеджер, Черкаси:

— У магазин зайшла у день завозу. Дитячі кросівки "Екко" відразу впали мені в очі: білі з рожевими вставками, 26-го розміру. Шкіряні, колір не вигорів, не зношені. Купувала їх на вагу, заплатила 47 гривень. У магазині "Євротоп" такі коштують близько 600. Донька їх іще й восени носитиме.


Людмила Кушнір, 60 років, пенсіонерка, Київ:

— Років зо два тому купила на секонд-хенді блузку за 3 гривні. Натуральна, літня. Їй зносу немає. А взяла в нашому магазині блузку за 400 гривень, то вона після першої ж стірки полізла. Я її викинула.

Зараз ви читаєте новину «Яку найвдалішу річ ви купили на секонд-хенді?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути