Ексклюзиви
четвер, 16 липня 2009 12:49

Який президент може вийти з прогульника?

Кандидат у президенти Арсеній Яценюк — один із найбільших прогульників пленарних засідань парламенту. Цю інформацію оприлюднив політолог Павло Булгак у коментарі агентству УНІАН. Арсеній Петрович, зокрема, прогуляв 25 із 55 пленарних засідань поточної сесії, отримавши при цьому зарплатню за пропущені дні на суму 12 тис. грн.

— У людини, що позиціонує себе як "нову надію країни", яка кардинально відрізняється від інших, "старих" політиків, ці 25 пропущених засідань виглядають особливо зворушливо, — підкреслює експерт.

За його словами, дані поіменної реєстрації недвозначно свідчать про те, що Яценюк — такий самий прогульник, як і багато інших депутатів.

— І зарплату цей молодий політик забирає навіть за ті дні, в які був відсутній. Так само, як і більш досвідчені державні мужі, наприклад, Віктор Янукович, — продовжує Булгак.

Лідер Партії регіонів прогуляв 25 пленарних засідань Верховної Ради — стільки ж, як і лідер "Фронту змін". Серед інших прогульників варто виділити колишню "регіоналку" і новоявлену кандидатку у президенти Інну Богословську — у неї 33 прогули.

Зараз ви читаєте новину «Який президент може вийти з прогульника?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути