Ексклюзиви
четвер, 30 грудня 2010 06:30

Якби ви були Дідом Морозом, що подарували би батькам?

Руслан Кіреєв, 6 років:

— Подарив би татові ковер-самольот, аби щовечора міг прилітати додому і гратися зі мною. Він працює в Росії будівельником. Додому приїжджає рідко. Мамі цвіти привозить. І мама тоді щаслива. А кожен день мама сумна, бо вона домохазяйка й не ходить на роботу.

Марина Литвиненко, 7 років:

— Мамі подарила би пудру, крем, помаду і духи, які ніколи не закінчувалися би. Щоб вона не бачила, що я їх теж беру. Вона не любить, коли я малюю губи її косметикою, і подарила мені дитячу. Але мені більше подобається її.

Микита Вілігоша, 6 років:

— Мамі подарив би великий телевізор на всю стіну, бо вона любить цілий день дивитися телек. А папі волшебну палочку, щоб вона його додому бистріше доставляла. Бо коли я просипаюся, він уже на роботі. А коли я засипаю, він ще не приходить із роботи. Він міліціонер. Коли стане старий, я буду замість нього працювати.

Єлизавета Юсиканен, 7 років:

— Хочу, щоб у мами з папою була велика літающа машина, на якій ми будемо перелітати всі світлофори і пробки. І в машині щоб було місце для мами, папи, мене і для наших кицьки та собаки. Бо в свою машину папа не любить пускати кицьку і собаку. І ще подарю мамі багато простинів і підодіяльників, щоб вона не сварила нашого собаку за те, що старі погриз.

Іван Федоренко, 7 років:

— Папі треба спеціальна волшебна сигарета, яка відучила б його курити. Він багато курить, і від нього пахне димом. Мама його сварить, а він не слухає. А мамі треба посудомийочна машина, бо вона не любить мити посуду.

Катерина Сидоринко, 6 років:

— Подарувала б мамі косметичний завод, щоб у неї завжди було багато кремів, духів і помад. Вона любить краситися, а папа каже, що вона багато грошей на це тратить. А ще мама кабріолет із відкидним верхом хоче, бо вона красіва, і коли буде їхати, щоб її всі бачили.

Опитування проводили серед учнів 1-а класу київської загальноосвітньої школи №85

Зараз ви читаєте новину «Якби ви були Дідом Морозом, що подарували би батькам?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути