вівторок, 14 листопада 2017 06:35

22-річний Олександр Ларіонов одружився з 79-річною бабою

Вінничанин 22-річний Олександр Ларіонов узяв шлюб із двоюрідною бабою 79-річною Зінаїдою ­Ларіоновою. Так уникнув призову на строкову службу.

— Ми викликали його влітку, щоб пройшов медичну комісію. Визнали придатним до служби, — розповідає 53-річний Олександр Данилюк, комісар Вінницького військового об'єднаного комісаріату. — Він сказав, що не може йти в армію. Бо доглядає хвору бабу.

25 жовтня Олександрові вручили в комісаріаті повістку. 7 листопада мав їхати в пункт збору новобранців у райцентрі Козятин Вінницької області.

— В останній день жовтня приходить із батьком. Той каже: син не піде в армію, бо його дружина — інвалід першої групи, потребує догляду, — продовжує комісар. — Показали свідоцтво про шлюб, датований 31 жовтня, довідку про склад сім'ї. За нею новоспечена дружина 1938 року народження проживає з чоловіком.

У комісаріаті готують на призовника позов до суду. Вимагатимуть визнати шлюб фіктивним. Виявили, що Зінаїда Ларіонова — рідна сестра баби Олександра.

— Жінка не знала, що вийшла заміж. Не розуміла, що підписує, — додає Данилюк. — Я побажав хлопцеві добре доглядати за бабусею. Не дай Бог, помре протягом п'яти років, то Олександр матиме два горя: поховає дружину і таки піде в армію. Він посміхнувся.

На строкову службу в Збройні сили призивають чоловіків від 20 до 27 років.

Зараз ви читаєте новину «22-річний Олександр Ларіонов одружився з 79-річною бабою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути