четвер, 05 травня 2011 00:00

14 дітей отруїлися дорогою із Запоріжжя до Львова

У середу, 4 травня, о 16.00 зі Львівської обласної інфекційної лікарні виписали 14 школярів із Запоріжжя. Діти віком 15–17 років потрапили в лікарню 30 квітня з гострою кишковою інфекцією. Усі вони — вихованці Запорізької єврейської гімназії. До Львова приїхали на семінар "Коріння".

— Діти поступили до нас із різними симптомами. У когось болів живіт, була підвищена температура, пронос. Зараз із ними все гаразд. Інфекцію локалізовано, — каже завідувач третього відділення лікарні Софія Кащевська, 29 років.

Група добиралася потягом до Києва, а звідти автобусом до Львова. Їли переважно у транспорті. Також обідали в Рівненській синагозі.

— Діти точно отруїлися не в нашому місті, — розповідає головний санітарний лікар Львова Раїса Потицька, 59 років. — Коли 29 квітня поселялися в готель "Львів", уже тоді погано почувалися. Дехто блював. Працівники готелю викликали лікарів. Чим спричинено отруєння, встановити не можемо. У дорозі вони їли йогурти, молоко зі злаками, смажену рибу й курку.

Зараз ви читаєте новину «14 дітей отруїлися дорогою із Запоріжжя до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути