Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 06:00

130 рецептів продавали за 125 гривень

— На написання своєї книжки витратила два роки, — каже актриса Руслана Писанка, 45 років, під час відкриття 14-го ярмарку "Медвін: книжковий світ" у четвер. Вона презентувала збірку "Кулинарные соблазны от Киевской Руси".

Ставить на плиту сковороду. Готуватиме за одним зі своїх рецептів.

— Багато часу пішло на те, щоб приготувати і сфотографувати готові страви. Спочатку мені запропонувала видати збірку в Москві. Та я відповіла: "У Росії такого сала, як в Україні, ви не знайдете". Вирішила співпрацювати з київським видавництвом.

До книжки увійшли 130 рецептів. На виставці її продавали по 125 грн.

— Моя улюблена страва — "Борщ від Писанки", — Руслана кладе на сковороду сало, порізане шматками. Смажить шкварки. — Від класичного рецепта він відрізняється відсутністю картоплі. Замість неї кладу багато квасолі. Вона має гарно розваритися. Тоді борщ буде густим. Коли страва майже готова, слід додати кілька крапель лимонного соку. Тоді борщ набуде яскраво-рубінового кольору.

Актриса Ольга Сумська, 45 років, презентувала книжку "Секрети краси". У ній — понад 100 порад як доглядати за шкірою та волоссям.

— Написала книжку за рік. На позаминулий день народження чоловік подарував мені айпед. Він став у пригоді, коли писала цю книжку. Могла швидко записувати нові думки, які приходили в голову. Редакторів попросила не змінювати в тексті жодного слова чи звороту. Не хотіла, щоб міняли мій говір. Усі рецепти випробувала на собі.

У виданні актриса радить відмовитися від використання мила, шампунів і гелів для душу.

— Їх краще замінити натуральними засобами. Для миття голови можна використовувати відвари кропиви, любистку і ромашки. Волосся одразу стає м'яким, пишним і приємно пахне. Замість скрабу використовую кавову гущу або сіль із медом та олією. Щодня роблю маску зі сметани. Беру домашню. Магазинною не користуюся, бо там можуть бути хімічні домішки. Шар сметани наношу на обличчя і витримую півгодини. Раз на тиждень готую маску із яєчного жовтка, оливкової олії та меду. Її можна наносити не лише на обличчя, а й на волосся.

Книжку Ольги Сумської продавали по 100 грн.

Зараз ви читаєте новину «130 рецептів продавали за 125 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути