середа, 30 грудня 2009 18:11

120 Дідів Морозів і Снігурок приїхали у Хмільник

60 пар Дідів Морозів і Снігурок приїхали в місто Хмільник Вінницької області. Прибули на перший обласний форум Дідів Морозів і Снігурок. У фойє будинку культури санаторію "Хмільник" преодягаються в костюми, поправляють один одному бороди.

— Я повічний Дід Мороз, — каже Михайло Галич, 60 років, із райцентру Гайсин. — Цю роль виконую вже 30 років. Ніби й досвіду багато, але повчитися завжди є чому.

— Це майстер-клас для них, щоб переймали досвід, — каже начальник обласного управління культури Марія Скрипник, 50 років. — Запрошували Діда Мороза і Снігурку від кожного району й міста.

Виступи Дідів Морозів і Снігурок тривають понад годину. Вони виголошують привітання з Новим роком, змагаються в конкурсах, танцюють. Потім запалюють на сцені ялинку.

— У жизні не бачила стільки Дідів Морозів і Снігурок разом, — каже Вікторія Кравець, 20 років, із Хмільника. — Якщо влаштують таке на той рік, прийду обязатєльно.

Зараз ви читаєте новину «120 Дідів Морозів і Снігурок приїхали у Хмільник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути