пʼятниця, 16 березня 2018 17:55

Весна в Карпатах: готель-замок "Вежа Ведмежа" пропонує гостям казковий відпочинок і оздоровлення

Навесні, аби відчути приплив сил і життєвої енергії, найкращим варіантом стане відпочинок у Карпатах. Готель-замок "Вежа Ведмежа", який розташувався в урочищі Цоцора між гірськолижним селищем Славське та Волосянка у Сколівському районі на Львівщині, славиться позитивними відгуками гостей та широким вибором послуг та розваг, доступних в усі пори року. Особливість "Вежі Ведмежої" в тому, що територія віддалена від головних доріг, оточена гірськими схилами та кришталево-чистою гірською річкою. Важливо, що весною у "Вежі Ведмежій зазвичай є вільні номери, які можна забронювати для відпочинку на найближчий тиждень чи вікенд, на відміну від зими і літа, бронювати які потрібно задовго до відпочинку.

   Вечір у готелі "Вежа Ведмежа"
Вечір у готелі "Вежа Ведмежа"

"Обрали його з поміж інших, бо хотілося саме казкового відпочинку. Інтер'єр тут нагадує середньовічний замок. З вікон наших номерів було видно густий карпатський ліс, озеро та гірську річку. Навесні, після активного зимового і літнього сезону, тут відчувається дивовижний спокій і натхнення. Можна відпочити і зібратися з думками", - розповідає відпочивальниця Юлія Матейко зі Львова.
Фаворит серед весняних розваг - спа-комплекс серед лісу з руською лазнею, міні-басейном , джакузі та спа-чаном на відкритому повітрі. За побажанням гостя, чан наповнюють водою з настоями карпатських трав - запашна та розслабляюча купіль, або насиченою сірководнем мінеральною водою - купіль, що дарує здоров'я та омолоджує.
"Оздоровчий тонізувальний масаж у "Вежі Ведмежій" додав сил. Також купалися у чані на карпатських травах і у відкритому басейні-ополонці. В готелі ще є бібліотека і настільні ігри. Нам дуже пощастило, бо саме навесні 2018 року в комплексі відкрили нові апартаменти - хатинку "У Чугайстра". Жили саме там", – каже жінка.
Користування новенькою спа-зоною на цокольному поверсі готелю, де є римська парна і фінська сауна, входить у вартість проживання.

  Спа-чан просто неба готелю "Вежа Ведмежа"
Спа-чан просто неба готелю "Вежа Ведмежа"


На території "Вежі Ведмежої" є ресторан "Трапезна", де готують страви класичної європейської, частково польської та української кухні. Тут подають комплексні сніданки, що також включені у вартість номера. Для діток доступне дитяче меню, а при потребі, кухарі ресторану врахують всі спеціальні побажання по харчуванню найменших Гостей готелю.

  Страви європейської кухні у готелі "Вежа Ведмежа"
Страви європейської кухні у готелі "Вежа Ведмежа"

Відпочивальникам пропонують як стандартні двомісні номери, так і двоповерхові апартаменти. При чому кожен номер готелю - унікальний, зі своїм неповторним дизайном.
У "Вежі Ведмежій" можна перебувати з тваринами.
"Відвідувачі, що жили в сусідньому номері, приїхали сюди з собакою. Розповідали, що їм було важко знайти готель, де дозволено жити з домашніми улюбленцями", - зауважує гостя.
В готелі-замку "Вежа Ведмежа" кожен відвідувач знайде для себе розваги в будь-яку пору року. У цьому мальовничому куточку Карпат ви відчуєте омріяний спокій, випробуєте різноманітну кількість розваг. Готель-замок "Вежа Ведмежа" чекає на своїх гостей.

Львівська обл., Сколівський р-н, с. Волосянка

+38 (097) 410 5 310, +38 (067) 47 444 74

Зараз ви читаєте новину «Весна в Карпатах: готель-замок "Вежа Ведмежа" пропонує гостям казковий відпочинок і оздоровлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути