четвер, 24 червня 2021 10:10

"Утримання обходиться в майже $12 тис". Мішель Андраде познайомилася з домашнім левом

Під час зйомок тревелу артистка Мішель Андраде познайомилася з дубайцем, який тримає лева. У Дубаї тримати хижих кішок вдома - це частина культури предків. І така традиція тут законна.

Співачка побувала в гостях у корінного дубайця Азіза. Він живе з левом Лео, якого подарувала королівська сім'я Дубая. Про це ведуча розповіла в тревелі "Орел та Решка. Земляни" на "Новому каналі".

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  У Дубаї тримати вдома левів законно
У Дубаї тримати вдома левів законно

"Лев їсть 10 кілограм їжі в день: курячі грудки, червоне м'ясо, курячу печінку. В місяць його утримання обходиться в 11-12 тисяч доларів", - поділився Азіз.

Для того, щоб завести дику тварину в Дубаї, треба отримати державний дозвіл і забезпечити спеціальні умови - клітку та ветеринара.

"З дикими тваринами в Дубаї все строго. За похід з левом у магазин можуть впаяти штраф більше 100 тисяч доларів і відправити кошатника на 6 місяців до в'язниці. Тож Лео їздить тільки в гості до друзів Азіза, у яких теж леви", - розповіла ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оленяча ферма і долина нарцисів: що варто відвідати на Закарпатті

Азіз зазначив, коли тримаєш вдома лева, будеш отримувати шрами, бо він так грається. Та Андраде подружилася з Лео і гладила його.

Артистка й ведуча тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" Мішель Андраде відвідала батьківщину одного з найпопулярніших напоїв у світі. Ефіопи - справжні кавомани. Вони мають випити п'ять чашок кави за день.

Зараз ви читаєте новину «"Утримання обходиться в майже $12 тис". Мішель Андраде познайомилася з домашнім левом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути