четвер, 01 лютого 2018 15:35

Українці знатимуть все про країну для подорожі

Українці знатимуть все про країну для подорожі
Додаток містить інформацію про країну, в яку їде мандрівник. Фото:prm.ua

Міністерство закордонних справ України створило зручний і практичний додаток для подорожуючих "Друг". Він допоможе українцям краще орієнтуватися за кордоном, - повідомили в Департаменті консульської служби МЗС.

Додаток надаватиме українцям коротку інформацію про країну, в яку вони збираються поїхати, - про це пише "Сегодня".

"Друг" буде попереджати про можливі небезпеки, які були чи можуть статися в країні. При необхідності, сервіс може пришвидшити пошук чи посприяти українцям за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ очолив рейтинг найдешевших міст для подорожі

Мобільний додаток покаже на смартфоні найближчі зарубіжні дипломатичні установи України у розділі "Карти світу". Якщо їх вибрати, то сервіс відобразить необхідні координати.

Розділ "Країни" інформуватиме про особливості країн вашої подорожі, митні правила, культурні і релігійні особливості, розкаже про ситуацію з безпекою.

24-річна Олександра Рогачова з Коломиї створила додаток до смартфона, який компанія Apple визнала одним з найкращих за 2017 рік. Додаток дівчини — це віртуальний тату-салон. Аби він працював, на тілі потрібно намалювати смайлик із трьох рисок. Навести на нього камеру, щоб з'явилося татуювання, і сфотографуватися .

Зараз ви читаєте новину «Українці знатимуть все про країну для подорожі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути