Ексклюзиви
середа, 03 березня 2021 19:11

"Торкнутися європейця - благословення". Ведуча поділилася враженнями від Індії

"Торкнутися європейця - благословення". Ведуча поділилася враженнями від Індії
Аліна Мисечко поділилася враженнями від Індії. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведуча тревел-проєкту Аліна Мисечко поділилася фактами про Індію, які її здивували. Вона побувала в місті Джайпур. Мисечко зазначила, що Індія - це країна контрастів.

"Буває, йдеш вулицею і бачиш звалище, а за метр від нього - палац. Потім знову бачиш житло людей з коробок, бруд і злидні, а поряд – дев'ятиповерховий будинок, де живе лише 1 сім'я та їхня прислуга", - розповіла ведуча проєкту "У кого більше", яке показує "Новий канал".

В Індії проходили зйомки 2 випусків - у Мумбаї та Джайпурі.

"У Мумбаї здивувало те, що пацюки - звична справа. Бачила, як просто на вулиці, спокійно обпершись об стіну готелю, стояв пацюк на 2 лапах. А ще пам'ятаю ситуацію з гризуном в одному з приміщень, де ми знімали випуск. Я попросила полагодити вай-фай. Він був схований за спеціальною сіткою. Коли її відкрили, то звідти акуратненько в мою валізу вивалився пацюк. Працівників це абсолютно не здивувало. Вони відкрили двері, а тварина спокійно та інтелігентно побігла по коридору", - згадала Мисечко.

Також вона розповіла, що в Індії майже не зустрінеш на вулиці перехожого в стриманому чорному одязі. Місцеві одягаються в різнокольорові сарі. Ще вони постійно усміхаються.

"В Україні, буває, в ліфт зайдеш і привітаєшся, то на тебе подивляться, наче на навіженого. У нас не заведено дарувати ось так просто незнайомцям позитив. А в Індії люди можуть просто підійти, познайомитись, поцікавитись, хто ти, як в тебе справи. Вони просто так посміхаються, роблять компліменти, бажають гарного дня. А особливо до мене виявляли прихильність та відкритість через слов'янську зовнішність. Ще дуже здивувало, що місцеві просили доторкнутись. Для них торкнутися людини з Європи чи дати їй потримати свою дитину вважається благословенням. А ще я там відчула себе суперзіркою, бо дуже багато місцевих просили сфотографуватись", - сказала Мисечко.

В Індії хлопці ходять, тримаючись за руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Морозиво з м'яса морських свинок". В Еквадорі готують незвичайний десерт

"І це там абсолютно нормально. Таким чином вони показують свою щиру та міцну чоловічу дружбу", - додала вона.

Ведуча тревел-проєкту "У кого більше" Аліна Мисечко в одному з випусків змагалася із співведучим Валентином Чернявським за відпочинок у найдорожчому готелі. Зйомки проходили в індійському Джайпурі, де Мисечко влаштувалася хатньою робітницею.

Зараз ви читаєте новину «"Торкнутися європейця - благословення". Ведуча поділилася враженнями від Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути