Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2021 17:08

Щодня за їжею приходять тисячі безхатьків і роботяг у спеціальні місця в Пакистані
4

Виконавиця і ведуча тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" Мішель Андраде зізналася, що було шокована тим, в яких умовах живуть пакистанські роботяги.

У Пакистані є спеціальні місця, які спонсорують мільйонери. Там безкоштовно годують бідних і безхатьків. В одному з таких місць - кафе "Махмуд" - побувала ведуча тревелу, який показує "Новий канал".

"Багатії на своїх великих машинах привозять нам гроші на продукти. З них ми кожен день печемо тисячі коржів і варимо 20 величезних каструль сочевичної юшки. Все це ми роздаємо безкоштовно. Щодня за їжею приходять чотири тисячі голодних пакистанців", - розповів місцевий житель Андраде.

Мішель Андраде зізналася, що було шокована тим, в яких умовах живуть пакистанські роботяги
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Мішель Андраде зізналася, що було шокована тим, в яких умовах живуть пакистанські роботяги
Мішель Андраде зізналася, що було шокована тим, в яких умовах живуть пакистанські роботяги
Щодня за їжею приходять чотири тисячі пакистанців

Годують там не тільки бездомних, а й роботяг, які намагаються заощадити на їжі. В середньому вони заробляють $120-130, але їх ні на що не вистачає: у кожного є дружина і кілька дітей.

Андраде зголосилася допомогти місцевим. Спочатку вона роздавала їжу пакистанцям разом з кухарями, а потім пожертвувала їм гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пакистанські трансгендери створили свою церкву

"Хоч я і не була багата, як Кирило, якому дісталася безлімітна картка, дуже хотіла зробить добру справу. Тому я залишила пожертвування, на яке зможуть поїсти 13 людей", - поділилася вона.

Виконавиця Мішель Андраде дала поради, як літати комфортно. Зірка зізналася, що на початку частих перельотів відчувала набряклість.

Зараз ви читаєте новину «Щодня за їжею приходять тисячі безхатьків і роботяг у спеціальні місця в Пакистані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути