четвер, 18 березня 2021 14:59

Саніна та Alekseev показали незвичайні традиційні страви Колумбії
5

Саніна скуштувала кукурудзяні пиріжки
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Саніна та Alekseev розповіли про незвичайні страви Колумбії
Саніна скуштувала кукурудзяні пиріжки
Alekseev поділився враженнями від традиційної страви - бандеха пайса
Alekseev поділився враженнями від традиційної страви - бандеха пайса

Зіркові ведучі тревел-шоу Юлія Саніна і Alekseev розповіли, які незвичайні страви скуштували в колумбійському Медельїні.

Під час зйомок чергового випуску тревелу "Орел та Решка. 10 років" артист поділився враженнями від традиційної страви - бандеха пайса.

"Його подають у великих тарілках. Ця їжа популярна серед місцевих жителів: з'їж на обід - вистачить на весь робочий тиждень. Там є все: навіть наша класична кров'янка. У бандеха пайсу входять 3 гарніри: квасоля, рис, смажена картопля, а ще ковбаса, кров'янка, м'ясо на кістці, смажене яйце. Я б не сказав, що це суперсмачно, але це дуже ситно. Я не все зміг з'їсти - для мене це занадто. Їли ми в невеликому гаражі, в якому облаштовано кафе", - згадав ведучий шоу, яке показує "Новий канал".

Фронтвумен гурту The Hardkiss скуштувала кукурудзяні пиріжки з картоплею та м'ясом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Камбоджі виготовляють нитки з лотосу

"У Колумбії вони продаються на кожному кроці. Вперше знімальна команда їла ці пиріжки на кладовищі. Тоді я не захотіла. А потім вони ще раз купили їх на заправці, я все-таки скуштувала і не пошкодувала", - зазначила Саніна.

Артистка і фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна була ведучою одного з випусків тревел-шоу "Орел та Решка. 10 років". Під час зйомок вона відправилася до колумбійського міста Медельїн. Це батьківщина наркобарона Пабло Ескобара. Зірка відвідала будинок, в якому вбили наркобарона.

Зараз ви читаєте новину «Саніна та Alekseev показали незвичайні традиційні страви Колумбії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути