середа, 10 березня 2021 19:36

"Показував сліди від укусів крокодилів". Блогерка працювала в притулку для рептилій
4

Ведуча та тревел-блогерка Ольга Манько на індонезійському острові Суматра працювала в притулку для крокодилів. Таку роботу їй підібрав співведучий Максим Узол.

"Щойно зайшла на територію притулку для рептилій, зрозуміла, що без стресу не обійдеться. На кожному кроці – крокодили. За решітками, звісно, але їх було безліч. Найбільше вразив гігант, який ледве помістився у клітці. Йому 46 років", - згадала ведуча реаліті "У кого більше" на "Новому каналі".

В обов'язки Манько входило чистити клітки крокодилів.

"Клітки – невисокі, а рептилії – величезні. Крокодили дуже непередбачувані тварини. Вони наче лежать собі каменем, а потім різко в один момент підстрибують. Ти ніяк не можеш передбачити їхні дії. Я думала, що вони щонайменше вирвуть мітлу з моїх рук і зламають. Щонайбільше – вполюють мене чи мого роботодавця. Він, до речі, дуже відважний чоловік. Показував мені сліди від укусів крокодилів на ногах. І продовжує працювати у цьому місці. Бачила, як він чіпає їх палицями, аби ті посунулися чи повернулися, закриває палицями їм пащеку або залазить майже всередину кліток", - розповідала вона.

Манько працювала з крокодилами
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Манько працювала з крокодилами
Манько працювала з крокодилами
Манько працювала з крокодилами

Потім ведучій довелося погодувати тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мозок закипав". Ведучий працював на індонезійському острові таксистом на мопеді

"На території ще є загороджене озеро, де теж живе частина рептилій. Це більш дикі крокодили. Їдять живих качок. Просто береш качку за крила і закидаєш в центр озера. Поки вона тікає, крокодил тихенько підпливає і проковтує", - додала Манько.

Ведучий Максим Узол під час подорожі на індонезійський острів Суматра полював на ящірок. Його співведуча Ольга Манько під час зйомок проєкту "У кого більше" знайшла чоловікові роботу, яка є звичним ремеслом на острові.

Зараз ви читаєте новину «"Показував сліди від укусів крокодилів". Блогерка працювала в притулку для рептилій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути